Beta Carotè+ info

Beta Carotè

Proquimac s'ha especialitzat en la fabricació i la comercialització de tot tipus de colorants i pigments com Beta Carotè que són utilitzats en sectors diversos com la industria farmacèutica, cosmètica, fabricants de pintura...
L'empresa es fundà l'any 1974 amb l'objectiu d'oferir una àmplia gama de colorants i pigments en el mercat. L'experiència acumulada al llarg de tots aquests anys ha fet que els objectius inicials s'assolissin fins a límits insospitats oferint productes com Colorants Naturals , Dispersions Pigmentaries Base Solvent , Beta Carotè , Colorants Naturals, Beta , Dispersants , Additius , Colorant Caramel i Beta Carotè entre d'altres.
L'esperit d'innovació i cerca de nous productes juntament amb la qualitat d'aquest foren uns dels principals motius que consolidaria a Proquimac com un dels referents en el sector. Com a conseqüència d'aquesta posició l'empresa va créixer i es traslladà a unes noves instal·lacions amb tecnologia puntera i més capacitat on s'hi desenvoluparen nous productes com Beta Carotè.
Des dels inicis l'empresa apostà per uns valors que es reflecteixen directament en els seus productes. Per l'empresa es imprescindible tenir en plantilla als millors professionals dels sector, fet que garanteix una qualitat excepcional en els productes, però, a més a més, treballen per a innovar i obtenir així noves solucions que s'adapten millor a les necessitats particulars que hom pot necessitar.Colorants Naturals , Dispersions Pigmentaries Base Solvent , Beta Carotè , Colorants Naturals
Fabricar solucions per sectors com la industria farmacèutica o l'alimentació fa que l'empresa assoleixi un grau de responsabilitat major en la fabricació de tots seus productes com Beta Carotè. És per això que tots els productes comercialitzats han passat estrictes controls amb l'objectiu d'adaptar-los a la legislació vigent que regula el sector en el que s'aplica.
Des de Proquimac agraïm la seva visita al web i l'animem a que continuï navegant a través d'ell per conèixer millor tot el que desitgi saber de Beta Carotè. Si necessita realitzar qualsevol consulta relacionada amb els nostres productes contacti'ns i l'atendrem de forma personalitzada.

INCI Nº EApariencia y Solubilidad
C.I. 40800

E-160a

P/LHS/OS

 

L-liquido

HS-hidrosoluble

OS-oleosoluble

PG-pigmento

P-polvo

    ¿Podemos ayudarte?    Acepto las condiciones de uso y política de privacidad