Blanc de Titani Alimentari+ info

Blanc de Titani Alimentari

Proquimac es una empresa especialitzada en la fabricació de Blanc de Titani Alimentari comercialitzant tot tipus de colorants i pigments utilitzats en diferents sectors com les industries del plàstic, alimentaries, farmacèutiques...
L'empresa es fundà l'any 1974 amb l'objectiu d'oferir una àmplia gama de colorants i pigments en el mercat. L'experiència acumulada al llarg de tots aquests anys ha fet que els objectius inicials s'assolissin fins a límits insospitats oferint productes com Pigments per Cautxú , Colorants Alimentació Animal , Pigments Alimentaris , Dispersions Pigmentaries per Pur, Pigments de Cadmi , Colorants , Colorants Alimentaris Sintètics , Colorants per Detergència i Blanc de Titani Alimentari entre d'altres.
Al llarg dels anys Proquimac es va afiançar en una posició preferents dins del sector gràcies a la qualitat dels seus productes. Aquest fet propiciar el creixement de l'empresa traslladant-se al 1997 a una nova Planta de 2.500 metres quadrats i 700 metres quadrats d'oficines. Aquestes noves instal·lacions han estat clau per a la fabricació de nous productes com Blanc de Titani Alimentari.
Des dels inicis l'empresa apostà per uns valors que es reflecteixen directament en els seus productes. Per l'empresa es imprescindible tenir en plantilla als millors professionals dels sector, fet que garanteix una qualitat excepcional en els productes, però, a més a més, treballen per a innovar i obtenir així noves solucions que s'adapten millor a les necessitats particulars que hom pot necessitar.Pigments per Cautxú , Colorants Alimentació Animal , Pigments Alimentaris , Dispersions Pigmentaries per Pur
Fabricar solucions per sectors com la industria farmacèutica o l'alimentació fa que l'empresa assoleixi un grau de responsabilitat major en la fabricació de tots seus productes com Blanc de Titani Alimentari. És per això que tots els productes comercialitzats han passat estrictes controls amb l'objectiu d'adaptar-los a la legislació vigent que regula el sector en el que s'aplica.
Des de Proquimac agraïm la seva visita al web i l'animem a que continuï navegant a través d'ell per conèixer millor tot el que desitgi saber de Blanc de Titani Alimentari. Si necessita realitzar qualsevol consulta relacionada amb els nostres productes contacti'ns i l'atendrem de forma personalitzada.

Somos conscientes de los cambios continuos en el mundo de los alimentos y el color no es una excepción.
Vamos adaptando e innovando nuestra gama de productos para satisfacer todas las inquietudes y sensibilidades sin dejar de aportar alegría a los alimentos y nos aseguramos de que nuestro proceso cumpla con los más altos estándares de Calidad de acuerdo con la Certificación de Seguridad Alimentaria FSSC 22.000.
Es por ello por lo que además de los Colorantes Naturales , disponemos también de Alimentos Colorantes o Colouring Foodstuff para aquellos productos donde se requiera etiqueta libre de aditivos.
Hemos desarrollado alternativas también al Bióxido de Titanio y estudiamos la mejor opción para cada aplicación.
Nuestra gama de Frutas y Verduras Deshidratadas complementan nuestra oferta de alimentos que, además de color, dan sabor y aporte nutricional. Un ejemplo de ello es nuestra Spirulina Orgánica o Cúrcuma en polvo.