Blanc de Titani+ info

Blanc de Titani

Proquimac es una empresa especialitzada en la fabricació de Blanc de Titani comercialitzant tot tipus de colorants i pigments utilitzats en diferents sectors com les industries del plàstic, alimentaries, farmacèutiques...
Proquimac va ser fundada el 1974 amb un clar objectiu: oferir al mercat una àmplia gamma de pigments i colorants. Actualment ofereix productes varis com Dispersions Pigmentaries per Pur , Masterbatch de Cautxú , Colorants Alimentació Animal , Colorants Naturals, Sulfat Ferros Monohidrat , Pigments Alimentaris , Pigments Inorgànics , Plàstic i Blanc de Titani que tenen aplicació en diverses àrees de negoci.
L'esperit d'innovació i cerca de nous productes juntament amb la qualitat d'aquest foren uns dels principals motius que consolidaria a Proquimac com un dels referents en el sector. Com a conseqüència d'aquesta posició l'empresa va créixer i es traslladà a unes noves instal·lacions amb tecnologia puntera i més capacitat on s'hi desenvoluparen nous productes com Blanc de Titani.
Des dels inicis l'empresa apostà per uns valors que es reflecteixen directament en els seus productes. Per l'empresa es imprescindible tenir en plantilla als millors professionals dels sector, fet que garanteix una qualitat excepcional en els productes, però, a més a més, treballen per a innovar i obtenir així noves solucions que s'adapten millor a les necessitats particulars que hom pot necessitar.Dispersions Pigmentaries per Pur , Masterbatch de Cautxú , Colorants Alimentació Animal , Colorants Naturals
Tots els productes que l'empresa comercialitza han hagut de passar estrictes controls de qualitat. Aquests es realitzen tenint en compte la normativa vigent que els regula. Al fabricar solucions tan específiques per sectors tan delicats com l'alimentació o la industria farmacèutica, fa que aquestes tasques de control siguin imprescindibles i garanteixin la viabilitat de comercialització de Blanc de Titani o qualsevol altre dels nostres productes.
Proquimac desitja que la seva visita al web sigui agradable. Esperem que es pugui informar millor sobre Blanc de Titani o qualsevol altre productes i per això l'animem a que segueixi navegant per les diferents seccions. Si desitja ésser atès personalment contacti'ns sense cap mena de compromís.

Representamos los blancos de titanio Pretiox® de Precheza, empresa de la República Checa

No se encontraron productos que concuerden con la selección.