Blau Ultramar+ info

Blau Ultramar

Proquimac es una empresa especialitzada en la fabricació de Blau Ultramar comercialitzant tot tipus de colorants i pigments utilitzats en diferents sectors com les industries del plàstic, alimentaries, farmacèutiques...
Proquimac va ser fundada el 1974 amb un clar objectiu: oferir al mercat una àmplia gamma de pigments i colorants. Actualment ofereix productes varis com Absorbidors , Laques Alumíniques , Blanc , Colorants Alimentació Animal, Dispersions Pigmentaries per Polyester , Beta , Colorant Caramel , Absorbidors i Blau Ultramar que tenen aplicació en diverses àrees de negoci.
L'esperit d'innovació i cerca de nous productes juntament amb la qualitat d'aquest foren uns dels principals motius que consolidaria a Proquimac com un dels referents en el sector. Com a conseqüència d'aquesta posició l'empresa va créixer i es traslladà a unes noves instal·lacions amb tecnologia puntera i més capacitat on s'hi desenvoluparen nous productes com Blau Ultramar.
Des dels inicis l'empresa apostà per uns valors que es reflecteixen directament en els seus productes. Per l'empresa es imprescindible tenir en plantilla als millors professionals dels sector, fet que garanteix una qualitat excepcional en els productes, però, a més a més, treballen per a innovar i obtenir així noves solucions que s'adapten millor a les necessitats particulars que hom pot necessitar.Absorbidors , Laques Alumíniques , Blanc , Colorants Alimentació Animal
Tots els productes que l'empresa comercialitza han hagut de passar estrictes controls de qualitat. Aquests es realitzen tenint en compte la normativa vigent que els regula. Al fabricar solucions tan específiques per sectors tan delicats com l'alimentació o la industria farmacèutica, fa que aquestes tasques de control siguin imprescindibles i garanteixin la viabilitat de comercialització de Blau Ultramar o qualsevol altre dels nostres productes.
Des de Proquimac agraïm la seva visita al web i l'animem a que continuï navegant a través d'ell per conèixer millor tot el que desitgi saber de Blau Ultramar. Si necessita realitzar qualsevol consulta relacionada amb els nostres productes contacti'ns i l'atendrem de forma personalitzada.

Color IndexSolidez a la luz
T. LlenoT. Rebajado
P.B.1588

 

Resist.QuímicaAplicación
ÁlcalisÁcidosAguaSolvente
55  X

 

Las propiedades son orientativas. Debido a la existencia de multitud de formulaciones, procesos de fabricación y usos finales, Proquimac recomienda a sus clientes realizar ensayos previos para comprobar la idoneidad del producto.

    ¿Podemos ayudarte?    Acepto las condiciones de uso y política de privacidad