Colorant Caramel+ info

Colorant Caramel

Proquimac s'ha especialitzat en la fabricació i la comercialització de tot tipus de colorants i pigments com Colorant Caramel que són utilitzats en sectors diversos com la industria farmacèutica, cosmètica, fabricants de pintura...
Proquimac va ser fundada el 1974 amb un clar objectiu: oferir al mercat una àmplia gamma de pigments i colorants. Actualment ofereix productes varis com Dispersants , Pigments Fluorescents , Pigments Perlescents , Additius, Dispersants , Plàstic , Colorants Alimentaris , Òxid de Crom Verd i Colorant Caramel que tenen aplicació en diverses àrees de negoci.
Al llarg dels anys Proquimac es va afiançar en una posició preferents dins del sector gràcies a la qualitat dels seus productes. Aquest fet propiciar el creixement de l'empresa traslladant-se al 1997 a una nova Planta de 2.500 metres quadrats i 700 metres quadrats d'oficines. Aquestes noves instal·lacions han estat clau per a la fabricació de nous productes com Colorant Caramel.
Des dels inicis l'empresa apostà per uns valors que es reflecteixen directament en els seus productes. Per l'empresa es imprescindible tenir en plantilla als millors professionals dels sector, fet que garanteix una qualitat excepcional en els productes, però, a més a més, treballen per a innovar i obtenir així noves solucions que s'adapten millor a les necessitats particulars que hom pot necessitar.Dispersants , Pigments Fluorescents , Pigments Perlescents , Additius
Fabricar solucions per sectors com la industria farmacèutica o l'alimentació fa que l'empresa assoleixi un grau de responsabilitat major en la fabricació de tots seus productes com Colorant Caramel. És per això que tots els productes comercialitzats han passat estrictes controls amb l'objectiu d'adaptar-los a la legislació vigent que regula el sector en el que s'aplica.
Proquimac desitja que la seva visita al web sigui agradable. Esperem que es pugui informar millor sobre Colorant Caramel o qualsevol altre productes i per això l'animem a que segueixi navegant per les diferents seccions. Si desitja ésser atès personalment contacti'ns sense cap mena de compromís.

INCI Nº EApariencia y Solubilidad
CARAMEL

E-150

P/LHS

 

L-liquido

HS-hidrosoluble

OS-oleosoluble

PG-pigmento

P-polvo

    ¿Podemos ayudarte?    Acepto las condiciones de uso y política de privacidad