Colorants per Fertilitzants+ info

Colorants per Fertilitzants

Proquimac es una empresa especialitzada en la fabricació de Colorants per Fertilitzants comercialitzant tot tipus de colorants i pigments utilitzats en diferents sectors com les industries del plàstic, alimentaries, farmacèutiques...
L'empresa es fundà l'any 1974 amb l'objectiu d'oferir una àmplia gama de colorants i pigments en el mercat. L'experiència acumulada al llarg de tots aquests anys ha fet que els objectius inicials s'assolissin fins a límits insospitats oferint productes com Masterbatch , Dispersants , Colorants , Colorants Alimentació Animal, Dispersants , Sulfat Ferros Monohidrat , Dispersants , Xantofiles i Colorants per Fertilitzants entre d'altres.
L'esperit d'innovació i cerca de nous productes juntament amb la qualitat d'aquest foren uns dels principals motius que consolidaria a Proquimac com un dels referents en el sector. Com a conseqüència d'aquesta posició l'empresa va créixer i es traslladà a unes noves instal·lacions amb tecnologia puntera i més capacitat on s'hi desenvoluparen nous productes com Colorants per Fertilitzants.
Des dels inicis l'empresa apostà per uns valors que es reflecteixen directament en els seus productes. Per l'empresa es imprescindible tenir en plantilla als millors professionals dels sector, fet que garanteix una qualitat excepcional en els productes, però, a més a més, treballen per a innovar i obtenir així noves solucions que s'adapten millor a les necessitats particulars que hom pot necessitar.Masterbatch , Dispersants , Colorants , Colorants Alimentació Animal
Fabricar solucions per sectors com la industria farmacèutica o l'alimentació fa que l'empresa assoleixi un grau de responsabilitat major en la fabricació de tots seus productes com Colorants per Fertilitzants. És per això que tots els productes comercialitzats han passat estrictes controls amb l'objectiu d'adaptar-los a la legislació vigent que regula el sector en el que s'aplica.
Proquimac desitja que la seva visita al web sigui agradable. Esperem que es pugui informar millor sobre Colorants per Fertilitzants o qualsevol altre productes i per això l'animem a que segueixi navegant per les diferents seccions. Si desitja ésser atès personalment contacti'ns sense cap mena de compromís.

Adaptamos y desarrollamos soluciones específicas para cada cliente y proceso con colores en polvo y colores líquidos compatibles con cualquier aditivo que esté utilizando.
Nueva gama de Colorantes poliméricos FERTIMAC HS-COAT para una mayor cubrición y fijación del color.

Ofrecemos una amplia gama de soluciones Fertimac® para la coloración de fertilizantes (NPK en grano, en polvo, cristalinos, Hidrosolubles,…), fitosanitarios y semillas.