Dispersions Pigmentaries Epoxy+ info

Dispersions Pigmentaries Epoxy

Proquimac es una empresa especialitzada en la fabricació de Dispersions Pigmentaries Epoxy comercialitzant tot tipus de colorants i pigments utilitzats en diferents sectors com les industries del plàstic, alimentaries, farmacèutiques...
L'empresa es fundà l'any 1974 amb l'objectiu d'oferir una àmplia gama de colorants i pigments en el mercat. L'experiència acumulada al llarg de tots aquests anys ha fet que els objectius inicials s'assolissin fins a límits insospitats oferint productes com Pigments per Tintes , Pigments Orgànics , Blanc de Titani Alimentari , Absorbidors Uv, Additius , Dispersions Pigmentaries per Gel Coat , Òxids , Blanc de Titani Alimentari i Dispersions Pigmentaries Epoxy entre d'altres.
L'esperit d'innovació i cerca de nous productes juntament amb la qualitat d'aquest foren uns dels principals motius que consolidaria a Proquimac com un dels referents en el sector. Com a conseqüència d'aquesta posició l'empresa va créixer i es traslladà a unes noves instal·lacions amb tecnologia puntera i més capacitat on s'hi desenvoluparen nous productes com Dispersions Pigmentaries Epoxy.
Des dels inicis l'empresa apostà per uns valors que es reflecteixen directament en els seus productes. Per l'empresa es imprescindible tenir en plantilla als millors professionals dels sector, fet que garanteix una qualitat excepcional en els productes, però, a més a més, treballen per a innovar i obtenir així noves solucions que s'adapten millor a les necessitats particulars que hom pot necessitar.Pigments per Tintes , Pigments Orgànics , Blanc de Titani Alimentari , Absorbidors Uv
Fabricar solucions per sectors com la industria farmacèutica o l'alimentació fa que l'empresa assoleixi un grau de responsabilitat major en la fabricació de tots seus productes com Dispersions Pigmentaries Epoxy. És per això que tots els productes comercialitzats han passat estrictes controls amb l'objectiu d'adaptar-los a la legislació vigent que regula el sector en el que s'aplica.
Des de Proquimac agraïm la seva visita al web i l'animem a que continuï navegant a través d'ell per conèixer millor tot el que desitgi saber de Dispersions Pigmentaries Epoxy. Si necessita realitzar qualsevol consulta relacionada amb els nostres productes contacti'ns i l'atendrem de forma personalitzada.

Dispersiones pigmentarias en resina epoxy apropiadas para la coloración de sistemas epoxy como por ejemplo autonivelantes.

Mostrando todos los 11 resultados