Dispersions Pigmentaries Epoxy+ info

Dispersions Pigmentaries Epoxy

Proquimac s'ha especialitzat en la fabricació i la comercialització de tot tipus de colorants i pigments com Dispersions Pigmentaries Epoxy que són utilitzats en sectors diversos com la industria farmacèutica, cosmètica, fabricants de pintura...
Proquimac va ser fundada el 1974 amb un clar objectiu: oferir al mercat una àmplia gamma de pigments i colorants. Actualment ofereix productes varis com Pigments Fluorescents , Colorants , Pigments , Sulfat Ferros Monohidrat, Dispersions Pigmentaries Epoxy , Dispersions Pigmentaries Base Agua , Pigments per Cautxú , Beta Carotè i Dispersions Pigmentaries Epoxy que tenen aplicació en diverses àrees de negoci.
Al llarg dels anys Proquimac es va afiançar en una posició preferents dins del sector gràcies a la qualitat dels seus productes. Aquest fet propiciar el creixement de l'empresa traslladant-se al 1997 a una nova Planta de 2.500 metres quadrats i 700 metres quadrats d'oficines. Aquestes noves instal·lacions han estat clau per a la fabricació de nous productes com Dispersions Pigmentaries Epoxy.
Des dels inicis l'empresa apostà per uns valors que es reflecteixen directament en els seus productes. Per l'empresa es imprescindible tenir en plantilla als millors professionals dels sector, fet que garanteix una qualitat excepcional en els productes, però, a més a més, treballen per a innovar i obtenir així noves solucions que s'adapten millor a les necessitats particulars que hom pot necessitar.Pigments Fluorescents , Colorants , Pigments , Sulfat Ferros Monohidrat
Tots els productes que l'empresa comercialitza han hagut de passar estrictes controls de qualitat. Aquests es realitzen tenint en compte la normativa vigent que els regula. Al fabricar solucions tan específiques per sectors tan delicats com l'alimentació o la industria farmacèutica, fa que aquestes tasques de control siguin imprescindibles i garanteixin la viabilitat de comercialització de Dispersions Pigmentaries Epoxy o qualsevol altre dels nostres productes.
Des de Proquimac agraïm la seva visita al web i l'animem a que continuï navegant a través d'ell per conèixer millor tot el que desitgi saber de Dispersions Pigmentaries Epoxy. Si necessita realitzar qualsevol consulta relacionada amb els nostres productes contacti'ns i l'atendrem de forma personalitzada.

Dispersiones pigmentarias en resina epoxy apropiadas para la coloración de sistemas epoxy como por ejemplo autonivelantes.

Mostrando todos los 11 resultados