Dispersions Pigmentaries per Gel Coat+ info

Dispersions Pigmentaries per Gel Coat

Proquimac es una empresa especialitzada en la fabricació de Dispersions Pigmentaries per Gel Coat comercialitzant tot tipus de colorants i pigments utilitzats en diferents sectors com les industries del plàstic, alimentaries, farmacèutiques...
Proquimac va ser fundada el 1974 amb un clar objectiu: oferir al mercat una àmplia gamma de pigments i colorants. Actualment ofereix productes varis com Dispersions , Absorbidors Uv , Sulfat Ferros Monohidrat , Additius, Dispersants , Dispersants , Òxids , Dispersions Pigmentaries per Polyester i Dispersions Pigmentaries per Gel Coat que tenen aplicació en diverses àrees de negoci.
L'esperit d'innovació i cerca de nous productes juntament amb la qualitat d'aquest foren uns dels principals motius que consolidaria a Proquimac com un dels referents en el sector. Com a conseqüència d'aquesta posició l'empresa va créixer i es traslladà a unes noves instal·lacions amb tecnologia puntera i més capacitat on s'hi desenvoluparen nous productes com Dispersions Pigmentaries per Gel Coat.
Des dels inicis l'empresa apostà per uns valors que es reflecteixen directament en els seus productes. Per l'empresa es imprescindible tenir en plantilla als millors professionals dels sector, fet que garanteix una qualitat excepcional en els productes, però, a més a més, treballen per a innovar i obtenir així noves solucions que s'adapten millor a les necessitats particulars que hom pot necessitar.Dispersions , Absorbidors Uv , Sulfat Ferros Monohidrat , Additius
Tots els productes que l'empresa comercialitza han hagut de passar estrictes controls de qualitat. Aquests es realitzen tenint en compte la normativa vigent que els regula. Al fabricar solucions tan específiques per sectors tan delicats com l'alimentació o la industria farmacèutica, fa que aquestes tasques de control siguin imprescindibles i garanteixin la viabilitat de comercialització de Dispersions Pigmentaries per Gel Coat o qualsevol altre dels nostres productes.
Proquimac desitja que la seva visita al web sigui agradable. Esperem que es pugui informar millor sobre Dispersions Pigmentaries per Gel Coat o qualsevol altre productes i per això l'animem a que segueixi navegant per les diferents seccions. Si desitja ésser atès personalment contacti'ns sense cap mena de compromís.

Pastas pigmentarias para dar solución a todas las necesidades de nuestros clientes. También formulamos colores a medida.