Masterbatch de Cautxú+ info

Masterbatch de Cautxú

Proquimac s'ha especialitzat en la fabricació i la comercialització de tot tipus de colorants i pigments com Masterbatch de Cautxú que són utilitzats en sectors diversos com la industria farmacèutica, cosmètica, fabricants de pintura...
L'empresa es fundà l'any 1974 amb l'objectiu d'oferir una àmplia gama de colorants i pigments en el mercat. L'experiència acumulada al llarg de tots aquests anys ha fet que els objectius inicials s'assolissin fins a límits insospitats oferint productes com Pigments Orgànics , Additius , Colorant Carmí , Blau, Laques , Pigments per Pintures , Xantofiles , Pigments Cosmètics i Masterbatch de Cautxú entre d'altres.
Al llarg dels anys Proquimac es va afiançar en una posició preferents dins del sector gràcies a la qualitat dels seus productes. Aquest fet propiciar el creixement de l'empresa traslladant-se al 1997 a una nova Planta de 2.500 metres quadrats i 700 metres quadrats d'oficines. Aquestes noves instal·lacions han estat clau per a la fabricació de nous productes com Masterbatch de Cautxú.
Des dels inicis l'empresa apostà per uns valors que es reflecteixen directament en els seus productes. Per l'empresa es imprescindible tenir en plantilla als millors professionals dels sector, fet que garanteix una qualitat excepcional en els productes, però, a més a més, treballen per a innovar i obtenir així noves solucions que s'adapten millor a les necessitats particulars que hom pot necessitar.Pigments Orgànics , Additius , Colorant Carmí , Blau
Tots els productes que l'empresa comercialitza han hagut de passar estrictes controls de qualitat. Aquests es realitzen tenint en compte la normativa vigent que els regula. Al fabricar solucions tan específiques per sectors tan delicats com l'alimentació o la industria farmacèutica, fa que aquestes tasques de control siguin imprescindibles i garanteixin la viabilitat de comercialització de Masterbatch de Cautxú o qualsevol altre dels nostres productes.
Des de Proquimac agraïm la seva visita al web i l'animem a que continuï navegant a través d'ell per conèixer millor tot el que desitgi saber de Masterbatch de Cautxú. Si necessita realitzar qualsevol consulta relacionada amb els nostres productes contacti'ns i l'atendrem de forma personalitzada.

Concentrados pigmentarios MBC® para todo tipo de elastómero.

Descubra la excelencia de los concentrados pigmentarios MBC® de Proquimac, diseñados específicamente para masterbatch de caucho y silicona en una amplia variedad de elastómeros.

Nuestros productos ofrecen una solución versátil y confiable para la coloración de sus materiales, brindando una dispersión uniforme y una alta calidad de pigmentación.

No se encontraron productos que concuerden con la selección.