Òxids de Ferro+ info

Òxids de Ferro

Proquimac s'ha especialitzat en la fabricació i la comercialització de tot tipus de colorants i pigments com Òxids de Ferro que són utilitzats en sectors diversos com la industria farmacèutica, cosmètica, fabricants de pintura...
L'empresa es fundà l'any 1974 amb l'objectiu d'oferir una àmplia gama de colorants i pigments en el mercat. L'experiència acumulada al llarg de tots aquests anys ha fet que els objectius inicials s'assolissin fins a límits insospitats oferint productes com Dispersants , Dispersions Pigmentaries Base Solvent , Plàstic , Pigments Inorgànics, Colorant Carmí , Masterbatch , Absorbidors , Blau Ultramar i Òxids de Ferro entre d'altres.
Al llarg dels anys Proquimac es va afiançar en una posició preferents dins del sector gràcies a la qualitat dels seus productes. Aquest fet propiciar el creixement de l'empresa traslladant-se al 1997 a una nova Planta de 2.500 metres quadrats i 700 metres quadrats d'oficines. Aquestes noves instal·lacions han estat clau per a la fabricació de nous productes com Òxids de Ferro.
Des dels inicis l'empresa apostà per uns valors que es reflecteixen directament en els seus productes. Per l'empresa es imprescindible tenir en plantilla als millors professionals dels sector, fet que garanteix una qualitat excepcional en els productes, però, a més a més, treballen per a innovar i obtenir així noves solucions que s'adapten millor a les necessitats particulars que hom pot necessitar.Dispersants , Dispersions Pigmentaries Base Solvent , Plàstic , Pigments Inorgànics
Tots els productes que l'empresa comercialitza han hagut de passar estrictes controls de qualitat. Aquests es realitzen tenint en compte la normativa vigent que els regula. Al fabricar solucions tan específiques per sectors tan delicats com l'alimentació o la industria farmacèutica, fa que aquestes tasques de control siguin imprescindibles i garanteixin la viabilitat de comercialització de Òxids de Ferro o qualsevol altre dels nostres productes.
Des de Proquimac agraïm la seva visita al web i l'animem a que continuï navegant a través d'ell per conèixer millor tot el que desitgi saber de Òxids de Ferro. Si necessita realitzar qualsevol consulta relacionada amb els nostres productes contacti'ns i l'atendrem de forma personalitzada.

En Proquimac puedes encontrar una amplia gama de colorantes para multitud de sectores y la máxima calidad y garantías sanitarias.

Estas son nuestras divisiones y los sectores en los que trabajamos.