Pigments Cosmètics+ info

Pigments Cosmètics

Proquimac es una empresa especialitzada en la fabricació de Pigments Cosmètics comercialitzant tot tipus de colorants i pigments utilitzats en diferents sectors com les industries del plàstic, alimentaries, farmacèutiques...
Proquimac va ser fundada el 1974 amb un clar objectiu: oferir al mercat una àmplia gamma de pigments i colorants. Actualment ofereix productes varis com Pigments Fluorescents , Pigments Fluorescents , Plàstic , Pigments Cosmètics, Absorbidors , Blau Ultramar , Pigments Cosmètics , Pigments i Pigments Cosmètics que tenen aplicació en diverses àrees de negoci.
L'esperit d'innovació i cerca de nous productes juntament amb la qualitat d'aquest foren uns dels principals motius que consolidaria a Proquimac com un dels referents en el sector. Com a conseqüència d'aquesta posició l'empresa va créixer i es traslladà a unes noves instal·lacions amb tecnologia puntera i més capacitat on s'hi desenvoluparen nous productes com Pigments Cosmètics.
Des dels inicis l'empresa apostà per uns valors que es reflecteixen directament en els seus productes. Per l'empresa es imprescindible tenir en plantilla als millors professionals dels sector, fet que garanteix una qualitat excepcional en els productes, però, a més a més, treballen per a innovar i obtenir així noves solucions que s'adapten millor a les necessitats particulars que hom pot necessitar.Pigments Fluorescents , Pigments Fluorescents , Plàstic , Pigments Cosmètics
Fabricar solucions per sectors com la industria farmacèutica o l'alimentació fa que l'empresa assoleixi un grau de responsabilitat major en la fabricació de tots seus productes com Pigments Cosmètics. És per això que tots els productes comercialitzats han passat estrictes controls amb l'objectiu d'adaptar-los a la legislació vigent que regula el sector en el que s'aplica.
Proquimac desitja que la seva visita al web sigui agradable. Esperem que es pugui informar millor sobre Pigments Cosmètics o qualsevol altre productes i per això l'animem a que segueixi navegant per les diferents seccions. Si desitja ésser atès personalment contacti'ns sense cap mena de compromís.

Colorantes y Pigmentos para todo tipo de aplicación en cosmética: maquillaje, cremas, champús y geles cumpliendo con las Regulaciones más estrictas.
En Proquimac somos conscientes de la demanda cada vez mayor de Cosmética Natural, sin aditivos. Es por ello que ofrecemos también Colores para cubrir estas necesidades.