Pigments Fluorescents+ info

Pigments Fluorescents

Proquimac es una empresa especialitzada en la fabricació de Pigments Fluorescents comercialitzant tot tipus de colorants i pigments utilitzats en diferents sectors com les industries del plàstic, alimentaries, farmacèutiques...
L'empresa es fundà l'any 1974 amb l'objectiu d'oferir una àmplia gama de colorants i pigments en el mercat. L'experiència acumulada al llarg de tots aquests anys ha fet que els objectius inicials s'assolissin fins a límits insospitats oferint productes com Pigments Orgànics , Colorants Alimentaris Sintètics , Òxids , Colorants Cosmètics, Colorants per Detergència , Pigments per Tintes , Pigments Alimentaris , Additius per Plàstic i Pigments Fluorescents entre d'altres.
L'esperit d'innovació i cerca de nous productes juntament amb la qualitat d'aquest foren uns dels principals motius que consolidaria a Proquimac com un dels referents en el sector. Com a conseqüència d'aquesta posició l'empresa va créixer i es traslladà a unes noves instal·lacions amb tecnologia puntera i més capacitat on s'hi desenvoluparen nous productes com Pigments Fluorescents.
Des dels inicis l'empresa apostà per uns valors que es reflecteixen directament en els seus productes. Per l'empresa es imprescindible tenir en plantilla als millors professionals dels sector, fet que garanteix una qualitat excepcional en els productes, però, a més a més, treballen per a innovar i obtenir així noves solucions que s'adapten millor a les necessitats particulars que hom pot necessitar.Pigments Orgànics , Colorants Alimentaris Sintètics , Òxids , Colorants Cosmètics
Tots els productes que l'empresa comercialitza han hagut de passar estrictes controls de qualitat. Aquests es realitzen tenint en compte la normativa vigent que els regula. Al fabricar solucions tan específiques per sectors tan delicats com l'alimentació o la industria farmacèutica, fa que aquestes tasques de control siguin imprescindibles i garanteixin la viabilitat de comercialització de Pigments Fluorescents o qualsevol altre dels nostres productes.
Proquimac desitja que la seva visita al web sigui agradable. Esperem que es pugui informar millor sobre Pigments Fluorescents o qualsevol altre productes i per això l'animem a que segueixi navegant per les diferents seccions. Si desitja ésser atès personalment contacti'ns sense cap mena de compromís.

Series Panax® para cubrir las necesidades del mercado. Representamos UK Seung, empresa Coreana fabricante de pigmentos de alta gama.

Puedes consultar todas las características en esta tabla de Pigmentos Fluorescentes

No se encontraron productos que concuerden con la selección.