Pigments per Tintes+ info

Pigments per Tintes

Proquimac es una empresa especialitzada en la fabricació de Pigments per Tintes comercialitzant tot tipus de colorants i pigments utilitzats en diferents sectors com les industries del plàstic, alimentaries, farmacèutiques...
L'empresa es fundà l'any 1974 amb l'objectiu d'oferir una àmplia gama de colorants i pigments en el mercat. L'experiència acumulada al llarg de tots aquests anys ha fet que els objectius inicials s'assolissin fins a límits insospitats oferint productes com Laques Alumíniques , Dispersions Pigmentaries Base Agua , Colorants Cosmètics , Antioxidants per Plàstic, Pigments per Pintures , Dispersions Pigmentaries per Polyester , Plàstic , Colorants Alimentaris Sintètics i Pigments per Tintes entre d'altres.
L'esperit d'innovació i cerca de nous productes juntament amb la qualitat d'aquest foren uns dels principals motius que consolidaria a Proquimac com un dels referents en el sector. Com a conseqüència d'aquesta posició l'empresa va créixer i es traslladà a unes noves instal·lacions amb tecnologia puntera i més capacitat on s'hi desenvoluparen nous productes com Pigments per Tintes.
Des dels inicis l'empresa apostà per uns valors que es reflecteixen directament en els seus productes. Per l'empresa es imprescindible tenir en plantilla als millors professionals dels sector, fet que garanteix una qualitat excepcional en els productes, però, a més a més, treballen per a innovar i obtenir així noves solucions que s'adapten millor a les necessitats particulars que hom pot necessitar.Laques Alumíniques , Dispersions Pigmentaries Base Agua , Colorants Cosmètics , Antioxidants per Plàstic
Fabricar solucions per sectors com la industria farmacèutica o l'alimentació fa que l'empresa assoleixi un grau de responsabilitat major en la fabricació de tots seus productes com Pigments per Tintes. És per això que tots els productes comercialitzats han passat estrictes controls amb l'objectiu d'adaptar-los a la legislació vigent que regula el sector en el que s'aplica.
Des de Proquimac agraïm la seva visita al web i l'animem a que continuï navegant a través d'ell per conèixer millor tot el que desitgi saber de Pigments per Tintes. Si necessita realitzar qualsevol consulta relacionada amb els nostres productes contacti'ns i l'atendrem de forma personalitzada.

Para aquellos clientes que lo prefieran, nuestras Dispersiones Pigmentarias facilitan su proceso de producción con ahorro de tiempo evitando trabajar con polvo. Formulamos colores a medida y ofrecemos pastas base agua y base solvente.