Pigments per Tintes+ info

Pigments per Tintes

Proquimac es una empresa especialitzada en la fabricació de Pigments per Tintes comercialitzant tot tipus de colorants i pigments utilitzats en diferents sectors com les industries del plàstic, alimentaries, farmacèutiques...
Proquimac va ser fundada el 1974 amb un clar objectiu: oferir al mercat una àmplia gamma de pigments i colorants. Actualment ofereix productes varis com Colorants per Fertilitzants , Additius per Plàstic , Colorant Caramel , Pigments Alimentaris, Colorants Alimentació Animal , Pigments Perlescents , Dispersants , Pigments Alimentaris i Pigments per Tintes que tenen aplicació en diverses àrees de negoci.
L'esperit d'innovació i cerca de nous productes juntament amb la qualitat d'aquest foren uns dels principals motius que consolidaria a Proquimac com un dels referents en el sector. Com a conseqüència d'aquesta posició l'empresa va créixer i es traslladà a unes noves instal·lacions amb tecnologia puntera i més capacitat on s'hi desenvoluparen nous productes com Pigments per Tintes.
Des dels inicis l'empresa apostà per uns valors que es reflecteixen directament en els seus productes. Per l'empresa es imprescindible tenir en plantilla als millors professionals dels sector, fet que garanteix una qualitat excepcional en els productes, però, a més a més, treballen per a innovar i obtenir així noves solucions que s'adapten millor a les necessitats particulars que hom pot necessitar.Colorants per Fertilitzants , Additius per Plàstic , Colorant Caramel , Pigments Alimentaris
Fabricar solucions per sectors com la industria farmacèutica o l'alimentació fa que l'empresa assoleixi un grau de responsabilitat major en la fabricació de tots seus productes com Pigments per Tintes. És per això que tots els productes comercialitzats han passat estrictes controls amb l'objectiu d'adaptar-los a la legislació vigent que regula el sector en el que s'aplica.
Des de Proquimac agraïm la seva visita al web i l'animem a que continuï navegant a través d'ell per conèixer millor tot el que desitgi saber de Pigments per Tintes. Si necessita realitzar qualsevol consulta relacionada amb els nostres productes contacti'ns i l'atendrem de forma personalitzada.

Para aquellos clientes que lo prefieran, nuestras Dispersiones Pigmentarias facilitan su proceso de producción con ahorro de tiempo evitando trabajar con polvo. Formulamos colores a medida y ofrecemos pastas base agua y base solvente.