Dispersions Pigmentaries Base Agua+ info

Dispersions Pigmentaries Base Agua

Proquimac es una empresa especialitzada en la fabricació de Dispersions Pigmentaries Base Agua comercialitzant tot tipus de colorants i pigments utilitzats en diferents sectors com les industries del plàstic, alimentaries, farmacèutiques...
Proquimac va ser fundada el 1974 amb un clar objectiu: oferir al mercat una àmplia gamma de pigments i colorants. Actualment ofereix productes varis com Pigments Cosmètics , Laques Alumíniques , Dispersions Pigmentaries Base Solvent , Òxids de Ferro, Pigments per Pintures , Beta Carotè , Additius , Dispersions Pigmentaries per Pur i Dispersions Pigmentaries Base Agua que tenen aplicació en diverses àrees de negoci.
L'esperit d'innovació i cerca de nous productes juntament amb la qualitat d'aquest foren uns dels principals motius que consolidaria a Proquimac com un dels referents en el sector. Com a conseqüència d'aquesta posició l'empresa va créixer i es traslladà a unes noves instal·lacions amb tecnologia puntera i més capacitat on s'hi desenvoluparen nous productes com Dispersions Pigmentaries Base Agua.
Des dels inicis l'empresa apostà per uns valors que es reflecteixen directament en els seus productes. Per l'empresa es imprescindible tenir en plantilla als millors professionals dels sector, fet que garanteix una qualitat excepcional en els productes, però, a més a més, treballen per a innovar i obtenir així noves solucions que s'adapten millor a les necessitats particulars que hom pot necessitar.Pigments Cosmètics , Laques Alumíniques , Dispersions Pigmentaries Base Solvent , Òxids de Ferro
Tots els productes que l'empresa comercialitza han hagut de passar estrictes controls de qualitat. Aquests es realitzen tenint en compte la normativa vigent que els regula. Al fabricar solucions tan específiques per sectors tan delicats com l'alimentació o la industria farmacèutica, fa que aquestes tasques de control siguin imprescindibles i garanteixin la viabilitat de comercialització de Dispersions Pigmentaries Base Agua o qualsevol altre dels nostres productes.
Des de Proquimac agraïm la seva visita al web i l'animem a que continuï navegant a través d'ell per conèixer millor tot el que desitgi saber de Dispersions Pigmentaries Base Agua. Si necessita realitzar qualsevol consulta relacionada amb els nostres productes contacti'ns i l'atendrem de forma personalitzada.

Dispersiones pigmentarias base agua de pigmentos orgánicos e inorgánicos. Alta concentración. Compatible con la mayoría de sistemas acuosos.

Mostrando 1–15 de 25 resultados