Colorant Carmí+ info

Colorant Carmí

Proquimac es una empresa especialitzada en la fabricació de Colorant Carmí comercialitzant tot tipus de colorants i pigments utilitzats en diferents sectors com les industries del plàstic, alimentaries, farmacèutiques...
L'empresa es fundà l'any 1974 amb l'objectiu d'oferir una àmplia gama de colorants i pigments en el mercat. L'experiència acumulada al llarg de tots aquests anys ha fet que els objectius inicials s'assolissin fins a límits insospitats oferint productes com Pigments , Pigments per Cautxú , Dispersants , Dispersions Pigmentaries Epoxy, Dispersants , Blanc Òptic , Blau Ultramar , Xantofiles i Colorant Carmí entre d'altres.
L'esperit d'innovació i cerca de nous productes juntament amb la qualitat d'aquest foren uns dels principals motius que consolidaria a Proquimac com un dels referents en el sector. Com a conseqüència d'aquesta posició l'empresa va créixer i es traslladà a unes noves instal·lacions amb tecnologia puntera i més capacitat on s'hi desenvoluparen nous productes com Colorant Carmí.
Des dels inicis l'empresa apostà per uns valors que es reflecteixen directament en els seus productes. Per l'empresa es imprescindible tenir en plantilla als millors professionals dels sector, fet que garanteix una qualitat excepcional en els productes, però, a més a més, treballen per a innovar i obtenir així noves solucions que s'adapten millor a les necessitats particulars que hom pot necessitar.Pigments , Pigments per Cautxú , Dispersants , Dispersions Pigmentaries Epoxy
Fabricar solucions per sectors com la industria farmacèutica o l'alimentació fa que l'empresa assoleixi un grau de responsabilitat major en la fabricació de tots seus productes com Colorant Carmí. És per això que tots els productes comercialitzats han passat estrictes controls amb l'objectiu d'adaptar-los a la legislació vigent que regula el sector en el que s'aplica.
Proquimac desitja que la seva visita al web sigui agradable. Esperem que es pugui informar millor sobre Colorant Carmí o qualsevol altre productes i per això l'animem a que segueixi navegant per les diferents seccions. Si desitja ésser atès personalment contacti'ns sense cap mena de compromís.

INCI Nº EApariencia y Solubilidad
C.I. 75470

E-120

P/LHS/PG

 

L-liquido

HS-hidrosoluble

OS-oleosoluble

PG-pigmento

P-polvo

    ¿Podemos ayudarte?    Acepto las condiciones de uso y política de privacidad