Xantofiles+ info

Xantofiles

Proquimac s'ha especialitzat en la fabricació i la comercialització de tot tipus de colorants i pigments com Xantofiles que són utilitzats en sectors diversos com la industria farmacèutica, cosmètica, fabricants de pintura...
L'empresa es fundà l'any 1974 amb l'objectiu d'oferir una àmplia gama de colorants i pigments en el mercat. L'experiència acumulada al llarg de tots aquests anys ha fet que els objectius inicials s'assolissin fins a límits insospitats oferint productes com Laques Alumíniques , Blanc de Titani Alimentari , Colorants , Colorant Carmí, Òxids de Ferro , Dispersions Pigmentaries Epoxy , Colorants per Fertilitzants , Pigments Orgànics i Xantofiles entre d'altres.
L'esperit d'innovació i cerca de nous productes juntament amb la qualitat d'aquest foren uns dels principals motius que consolidaria a Proquimac com un dels referents en el sector. Com a conseqüència d'aquesta posició l'empresa va créixer i es traslladà a unes noves instal·lacions amb tecnologia puntera i més capacitat on s'hi desenvoluparen nous productes com Xantofiles.
Des dels inicis l'empresa apostà per uns valors que es reflecteixen directament en els seus productes. Per l'empresa es imprescindible tenir en plantilla als millors professionals dels sector, fet que garanteix una qualitat excepcional en els productes, però, a més a més, treballen per a innovar i obtenir així noves solucions que s'adapten millor a les necessitats particulars que hom pot necessitar.Laques Alumíniques , Blanc de Titani Alimentari , Colorants , Colorant Carmí
Tots els productes que l'empresa comercialitza han hagut de passar estrictes controls de qualitat. Aquests es realitzen tenint en compte la normativa vigent que els regula. Al fabricar solucions tan específiques per sectors tan delicats com l'alimentació o la industria farmacèutica, fa que aquestes tasques de control siguin imprescindibles i garanteixin la viabilitat de comercialització de Xantofiles o qualsevol altre dels nostres productes.
Proquimac desitja que la seva visita al web sigui agradable. Esperem que es pugui informar millor sobre Xantofiles o qualsevol altre productes i per això l'animem a que segueixi navegant per les diferents seccions. Si desitja ésser atès personalment contacti'ns sense cap mena de compromís.