Colorants Alimentació Animal+ info

Colorants Alimentació Animal

Proquimac es una empresa especialitzada en la fabricació de Colorants Alimentació Animal comercialitzant tot tipus de colorants i pigments utilitzats en diferents sectors com les industries del plàstic, alimentaries, farmacèutiques...
Proquimac va ser fundada el 1974 amb un clar objectiu: oferir al mercat una àmplia gamma de pigments i colorants. Actualment ofereix productes varis com Dispersions Pigmentaries Epoxy , Pigments Perlescents , Additius per Plàstic , Dispersants, Sulfat , Dispersions Pigmentaries Base Solvent , Dispersions Pigmentaries Base Agua , Pigments Alimentaris i Colorants Alimentació Animal que tenen aplicació en diverses àrees de negoci.
Al llarg dels anys Proquimac es va afiançar en una posició preferents dins del sector gràcies a la qualitat dels seus productes. Aquest fet propiciar el creixement de l'empresa traslladant-se al 1997 a una nova Planta de 2.500 metres quadrats i 700 metres quadrats d'oficines. Aquestes noves instal·lacions han estat clau per a la fabricació de nous productes com Colorants Alimentació Animal.
Des dels inicis l'empresa apostà per uns valors que es reflecteixen directament en els seus productes. Per l'empresa es imprescindible tenir en plantilla als millors professionals dels sector, fet que garanteix una qualitat excepcional en els productes, però, a més a més, treballen per a innovar i obtenir així noves solucions que s'adapten millor a les necessitats particulars que hom pot necessitar.Dispersions Pigmentaries Epoxy , Pigments Perlescents , Additius per Plàstic , Dispersants
Tots els productes que l'empresa comercialitza han hagut de passar estrictes controls de qualitat. Aquests es realitzen tenint en compte la normativa vigent que els regula. Al fabricar solucions tan específiques per sectors tan delicats com l'alimentació o la industria farmacèutica, fa que aquestes tasques de control siguin imprescindibles i garanteixin la viabilitat de comercialització de Colorants Alimentació Animal o qualsevol altre dels nostres productes.
Des de Proquimac agraïm la seva visita al web i l'animem a que continuï navegant a través d'ell per conèixer millor tot el que desitgi saber de Colorants Alimentació Animal. Si necessita realitzar qualsevol consulta relacionada amb els nostres productes contacti'ns i l'atendrem de forma personalitzada.

Colorantes Naturales Conacert®: colorantes alimentarios obtenidos a partir de materia vegetal o animal.

Mostrando 1–15 de 17 resultados