Colorants Alimentació Animal+ info

Colorants Alimentació Animal

Proquimac s'ha especialitzat en la fabricació i la comercialització de tot tipus de colorants i pigments com Colorants Alimentació Animal que són utilitzats en sectors diversos com la industria farmacèutica, cosmètica, fabricants de pintura...
Proquimac va ser fundada el 1974 amb un clar objectiu: oferir al mercat una àmplia gamma de pigments i colorants. Actualment ofereix productes varis com Colorants per Detergència , Absorbidors , Dispersions Pigmentaries per Gel Coat , Pigments Orgànics, Beta , Pigments Orgànics , Colorant , Sulfat Ferros Monohidrat i Colorants Alimentació Animal que tenen aplicació en diverses àrees de negoci.
L'esperit d'innovació i cerca de nous productes juntament amb la qualitat d'aquest foren uns dels principals motius que consolidaria a Proquimac com un dels referents en el sector. Com a conseqüència d'aquesta posició l'empresa va créixer i es traslladà a unes noves instal·lacions amb tecnologia puntera i més capacitat on s'hi desenvoluparen nous productes com Colorants Alimentació Animal.
Des dels inicis l'empresa apostà per uns valors que es reflecteixen directament en els seus productes. Per l'empresa es imprescindible tenir en plantilla als millors professionals dels sector, fet que garanteix una qualitat excepcional en els productes, però, a més a més, treballen per a innovar i obtenir així noves solucions que s'adapten millor a les necessitats particulars que hom pot necessitar.Colorants per Detergència , Absorbidors , Dispersions Pigmentaries per Gel Coat , Pigments Orgànics
Tots els productes que l'empresa comercialitza han hagut de passar estrictes controls de qualitat. Aquests es realitzen tenint en compte la normativa vigent que els regula. Al fabricar solucions tan específiques per sectors tan delicats com l'alimentació o la industria farmacèutica, fa que aquestes tasques de control siguin imprescindibles i garanteixin la viabilitat de comercialització de Colorants Alimentació Animal o qualsevol altre dels nostres productes.
Des de Proquimac agraïm la seva visita al web i l'animem a que continuï navegant a través d'ell per conèixer millor tot el que desitgi saber de Colorants Alimentació Animal. Si necessita realitzar qualsevol consulta relacionada amb els nostres productes contacti'ns i l'atendrem de forma personalitzada.

Colorantes Naturales Conacert®: colorantes alimentarios obtenidos a partir de materia vegetal o animal.

Mostrando 1–15 de 17 resultados