Pigments Alimentaris+ info

Pigments Alimentaris

Proquimac s'ha especialitzat en la fabricació i la comercialització de tot tipus de colorants i pigments com Pigments Alimentaris que són utilitzats en sectors diversos com la industria farmacèutica, cosmètica, fabricants de pintura...
Proquimac va ser fundada el 1974 amb un clar objectiu: oferir al mercat una àmplia gamma de pigments i colorants. Actualment ofereix productes varis com Dispersants , Blanc Òptic , Colorants per Detergència , Colorants Alimentació Animal, Antioxidants per Plàstic , Òxid , Colorant Carmí , Xantofiles i Pigments Alimentaris que tenen aplicació en diverses àrees de negoci.
L'esperit d'innovació i cerca de nous productes juntament amb la qualitat d'aquest foren uns dels principals motius que consolidaria a Proquimac com un dels referents en el sector. Com a conseqüència d'aquesta posició l'empresa va créixer i es traslladà a unes noves instal·lacions amb tecnologia puntera i més capacitat on s'hi desenvoluparen nous productes com Pigments Alimentaris.
Des dels inicis l'empresa apostà per uns valors que es reflecteixen directament en els seus productes. Per l'empresa es imprescindible tenir en plantilla als millors professionals dels sector, fet que garanteix una qualitat excepcional en els productes, però, a més a més, treballen per a innovar i obtenir així noves solucions que s'adapten millor a les necessitats particulars que hom pot necessitar.Dispersants , Blanc Òptic , Colorants per Detergència , Colorants Alimentació Animal
Tots els productes que l'empresa comercialitza han hagut de passar estrictes controls de qualitat. Aquests es realitzen tenint en compte la normativa vigent que els regula. Al fabricar solucions tan específiques per sectors tan delicats com l'alimentació o la industria farmacèutica, fa que aquestes tasques de control siguin imprescindibles i garanteixin la viabilitat de comercialització de Pigments Alimentaris o qualsevol altre dels nostres productes.
Des de Proquimac agraïm la seva visita al web i l'animem a que continuï navegant a través d'ell per conèixer millor tot el que desitgi saber de Pigments Alimentaris. Si necessita realitzar qualsevol consulta relacionada amb els nostres productes contacti'ns i l'atendrem de forma personalitzada.

Pigmentos inorganicos Coninor® aptos para usos alimentarios

Mostrando todos los 7 resultados