Colorants Cosmètics+ info

Colorants Cosmètics

Proquimac s'ha especialitzat en la fabricació i la comercialització de tot tipus de colorants i pigments com Colorants Cosmètics que són utilitzats en sectors diversos com la industria farmacèutica, cosmètica, fabricants de pintura...
L'empresa es fundà l'any 1974 amb l'objectiu d'oferir una àmplia gama de colorants i pigments en el mercat. L'experiència acumulada al llarg de tots aquests anys ha fet que els objectius inicials s'assolissin fins a límits insospitats oferint productes com Dispersions Pigmentaries per Polyester , Additius per Plàstic , Colorants per Detergència , Laques Alimentaries, Pigments Perlescents , Pigments per Pintures , Òxids , Xantofiles i Colorants Cosmètics entre d'altres.
L'esperit d'innovació i cerca de nous productes juntament amb la qualitat d'aquest foren uns dels principals motius que consolidaria a Proquimac com un dels referents en el sector. Com a conseqüència d'aquesta posició l'empresa va créixer i es traslladà a unes noves instal·lacions amb tecnologia puntera i més capacitat on s'hi desenvoluparen nous productes com Colorants Cosmètics.
Des dels inicis l'empresa apostà per uns valors que es reflecteixen directament en els seus productes. Per l'empresa es imprescindible tenir en plantilla als millors professionals dels sector, fet que garanteix una qualitat excepcional en els productes, però, a més a més, treballen per a innovar i obtenir així noves solucions que s'adapten millor a les necessitats particulars que hom pot necessitar.Dispersions Pigmentaries per Polyester , Additius per Plàstic , Colorants per Detergència , Laques Alimentaries
Tots els productes que l'empresa comercialitza han hagut de passar estrictes controls de qualitat. Aquests es realitzen tenint en compte la normativa vigent que els regula. Al fabricar solucions tan específiques per sectors tan delicats com l'alimentació o la industria farmacèutica, fa que aquestes tasques de control siguin imprescindibles i garanteixin la viabilitat de comercialització de Colorants Cosmètics o qualsevol altre dels nostres productes.
Des de Proquimac agraïm la seva visita al web i l'animem a que continuï navegant a través d'ell per conèixer millor tot el que desitgi saber de Colorants Cosmètics. Si necessita realitzar qualsevol consulta relacionada amb els nostres productes contacti'ns i l'atendrem de forma personalitzada.

Colorantes solubles Conacert® en agua para aplicaciones cosméticas.

Mostrando 1–15 de 35 resultados