Dispersions Pigmentaries Base Agua+ info

Dispersions Pigmentaries Base Agua

Proquimac s'ha especialitzat en la fabricació i la comercialització de tot tipus de colorants i pigments com Dispersions Pigmentaries Base Agua que són utilitzats en sectors diversos com la industria farmacèutica, cosmètica, fabricants de pintura...
Proquimac va ser fundada el 1974 amb un clar objectiu: oferir al mercat una àmplia gamma de pigments i colorants. Actualment ofereix productes varis com Additius , Blau Ultramar , Blanc Òptic , Antioxidants per Plàstic, Absorbidors , Dispersions Pigmentaries Epoxy , Òxid , Colorants i Dispersions Pigmentaries Base Agua que tenen aplicació en diverses àrees de negoci.
L'esperit d'innovació i cerca de nous productes juntament amb la qualitat d'aquest foren uns dels principals motius que consolidaria a Proquimac com un dels referents en el sector. Com a conseqüència d'aquesta posició l'empresa va créixer i es traslladà a unes noves instal·lacions amb tecnologia puntera i més capacitat on s'hi desenvoluparen nous productes com Dispersions Pigmentaries Base Agua.
Des dels inicis l'empresa apostà per uns valors que es reflecteixen directament en els seus productes. Per l'empresa es imprescindible tenir en plantilla als millors professionals dels sector, fet que garanteix una qualitat excepcional en els productes, però, a més a més, treballen per a innovar i obtenir així noves solucions que s'adapten millor a les necessitats particulars que hom pot necessitar.Additius , Blau Ultramar , Blanc Òptic , Antioxidants per Plàstic
Fabricar solucions per sectors com la industria farmacèutica o l'alimentació fa que l'empresa assoleixi un grau de responsabilitat major en la fabricació de tots seus productes com Dispersions Pigmentaries Base Agua. És per això que tots els productes comercialitzats han passat estrictes controls amb l'objectiu d'adaptar-los a la legislació vigent que regula el sector en el que s'aplica.
Proquimac desitja que la seva visita al web sigui agradable. Esperem que es pugui informar millor sobre Dispersions Pigmentaries Base Agua o qualsevol altre productes i per això l'animem a que segueixi navegant per les diferents seccions. Si desitja ésser atès personalment contacti'ns sense cap mena de compromís.

Dispersiones pigmentarias base agua de pigmentos orgánicos e inorgánicos. Alta concentración. Compatible con la mayoría de sistemas acuosos.

Mostrando 1–15 de 25 resultados