Blanc Òptic+ info

Blanc Òptic

Proquimac s'ha especialitzat en la fabricació i la comercialització de tot tipus de colorants i pigments com Blanc Òptic que són utilitzats en sectors diversos com la industria farmacèutica, cosmètica, fabricants de pintura...
L'empresa es fundà l'any 1974 amb l'objectiu d'oferir una àmplia gama de colorants i pigments en el mercat. L'experiència acumulada al llarg de tots aquests anys ha fet que els objectius inicials s'assolissin fins a límits insospitats oferint productes com Pigments Cosmètics , Laques , Laques , Pigments Fluorescents, Blau , Beta , Pigments , Blanc de Titani i Blanc Òptic entre d'altres.
Al llarg dels anys Proquimac es va afiançar en una posició preferents dins del sector gràcies a la qualitat dels seus productes. Aquest fet propiciar el creixement de l'empresa traslladant-se al 1997 a una nova Planta de 2.500 metres quadrats i 700 metres quadrats d'oficines. Aquestes noves instal·lacions han estat clau per a la fabricació de nous productes com Blanc Òptic.
Des dels inicis l'empresa apostà per uns valors que es reflecteixen directament en els seus productes. Per l'empresa es imprescindible tenir en plantilla als millors professionals dels sector, fet que garanteix una qualitat excepcional en els productes, però, a més a més, treballen per a innovar i obtenir així noves solucions que s'adapten millor a les necessitats particulars que hom pot necessitar.Pigments Cosmètics , Laques , Laques , Pigments Fluorescents
Fabricar solucions per sectors com la industria farmacèutica o l'alimentació fa que l'empresa assoleixi un grau de responsabilitat major en la fabricació de tots seus productes com Blanc Òptic. És per això que tots els productes comercialitzats han passat estrictes controls amb l'objectiu d'adaptar-los a la legislació vigent que regula el sector en el que s'aplica.
Des de Proquimac agraïm la seva visita al web i l'animem a que continuï navegant a través d'ell per conèixer millor tot el que desitgi saber de Blanc Òptic. Si necessita realitzar qualsevol consulta relacionada amb els nostres productes contacti'ns i l'atendrem de forma personalitzada.

Optilux® Contratipos de las principales referencias utilizadas en el mercado.
Visualizar tabla

Optilux® es una gama de blanqueantes ópticos desarrollada por nuestro equipo de expertos en química y tecnología. Estos productos han sido meticulosamente diseñados para satisfacer las necesidades específicas de la industria de la detergencia, brindando un rendimiento excepcional en términos de eficacia y estabilidad del color.

No se encontraron productos que concuerden con la selección.