Laques Alumíniques+ info

Laques Alumíniques

Proquimac es una empresa especialitzada en la fabricació de Laques Alumíniques comercialitzant tot tipus de colorants i pigments utilitzats en diferents sectors com les industries del plàstic, alimentaries, farmacèutiques...
L'empresa es fundà l'any 1974 amb l'objectiu d'oferir una àmplia gama de colorants i pigments en el mercat. L'experiència acumulada al llarg de tots aquests anys ha fet que els objectius inicials s'assolissin fins a límits insospitats oferint productes com Laques , Masterbatch , Colorants per Fertilitzants , Òxids de Ferro, Pigments Fluorescents , Beta , Dispersions Pigmentaries per Gel Coat , Sulfat Ferros Monohidrat i Laques Alumíniques entre d'altres.
Al llarg dels anys Proquimac es va afiançar en una posició preferents dins del sector gràcies a la qualitat dels seus productes. Aquest fet propiciar el creixement de l'empresa traslladant-se al 1997 a una nova Planta de 2.500 metres quadrats i 700 metres quadrats d'oficines. Aquestes noves instal·lacions han estat clau per a la fabricació de nous productes com Laques Alumíniques.
Des dels inicis l'empresa apostà per uns valors que es reflecteixen directament en els seus productes. Per l'empresa es imprescindible tenir en plantilla als millors professionals dels sector, fet que garanteix una qualitat excepcional en els productes, però, a més a més, treballen per a innovar i obtenir així noves solucions que s'adapten millor a les necessitats particulars que hom pot necessitar.Laques , Masterbatch , Colorants per Fertilitzants , Òxids de Ferro
Fabricar solucions per sectors com la industria farmacèutica o l'alimentació fa que l'empresa assoleixi un grau de responsabilitat major en la fabricació de tots seus productes com Laques Alumíniques. És per això que tots els productes comercialitzats han passat estrictes controls amb l'objectiu d'adaptar-los a la legislació vigent que regula el sector en el que s'aplica.
Des de Proquimac agraïm la seva visita al web i l'animem a que continuï navegant a través d'ell per conèixer millor tot el que desitgi saber de Laques Alumíniques. Si necessita realitzar qualsevol consulta relacionada amb els nostres productes contacti'ns i l'atendrem de forma personalitzada.

Lacas alumínicas Conalake®. Pigmentos para productos cosméticos

Mostrando 1–15 de 18 resultados