Antioxidants per Plàstic+ info

Antioxidants per Plàstic

Proquimac s'ha especialitzat en la fabricació i la comercialització de tot tipus de colorants i pigments com Antioxidants per Plàstic que són utilitzats en sectors diversos com la industria farmacèutica, cosmètica, fabricants de pintura...
L'empresa es fundà l'any 1974 amb l'objectiu d'oferir una àmplia gama de colorants i pigments en el mercat. L'experiència acumulada al llarg de tots aquests anys ha fet que els objectius inicials s'assolissin fins a límits insospitats oferint productes com Additius per Plàstic , Pigments per Pintures , Beta Carotè , Pigments Alimentaris, Colorants , Colorants per Detergència , Additius , Pigments Fluorescents i Antioxidants per Plàstic entre d'altres.
Al llarg dels anys Proquimac es va afiançar en una posició preferents dins del sector gràcies a la qualitat dels seus productes. Aquest fet propiciar el creixement de l'empresa traslladant-se al 1997 a una nova Planta de 2.500 metres quadrats i 700 metres quadrats d'oficines. Aquestes noves instal·lacions han estat clau per a la fabricació de nous productes com Antioxidants per Plàstic.
Des dels inicis l'empresa apostà per uns valors que es reflecteixen directament en els seus productes. Per l'empresa es imprescindible tenir en plantilla als millors professionals dels sector, fet que garanteix una qualitat excepcional en els productes, però, a més a més, treballen per a innovar i obtenir així noves solucions que s'adapten millor a les necessitats particulars que hom pot necessitar.Additius per Plàstic , Pigments per Pintures , Beta Carotè , Pigments Alimentaris
Fabricar solucions per sectors com la industria farmacèutica o l'alimentació fa que l'empresa assoleixi un grau de responsabilitat major en la fabricació de tots seus productes com Antioxidants per Plàstic. És per això que tots els productes comercialitzats han passat estrictes controls amb l'objectiu d'adaptar-los a la legislació vigent que regula el sector en el que s'aplica.
Proquimac desitja que la seva visita al web sigui agradable. Esperem que es pugui informar millor sobre Antioxidants per Plàstic o qualsevol altre productes i per això l'animem a que segueixi navegant per les diferents seccions. Si desitja ésser atès personalment contacti'ns sense cap mena de compromís.

Pronox®Contratipos de las principales referencias utilizadas en el mercado: Fenólicos, Fosfitos, Tioesteres, Block Metal.
Visualizar tabla

No se encontraron productos que concuerden con la selección.