Antioxidants per Plàstic+ info

Antioxidants per Plàstic

Proquimac es una empresa especialitzada en la fabricació de Antioxidants per Plàstic comercialitzant tot tipus de colorants i pigments utilitzats en diferents sectors com les industries del plàstic, alimentaries, farmacèutiques...
Proquimac va ser fundada el 1974 amb un clar objectiu: oferir al mercat una àmplia gamma de pigments i colorants. Actualment ofereix productes varis com Sulfat , Sulfat Ferros Monohidrat , Òxid de Crom Verd , Pigments per Pintures, Xantofiles , Pigments , Blanc Òptic , Pigments Fluorescents i Antioxidants per Plàstic que tenen aplicació en diverses àrees de negoci.
L'esperit d'innovació i cerca de nous productes juntament amb la qualitat d'aquest foren uns dels principals motius que consolidaria a Proquimac com un dels referents en el sector. Com a conseqüència d'aquesta posició l'empresa va créixer i es traslladà a unes noves instal·lacions amb tecnologia puntera i més capacitat on s'hi desenvoluparen nous productes com Antioxidants per Plàstic.
Des dels inicis l'empresa apostà per uns valors que es reflecteixen directament en els seus productes. Per l'empresa es imprescindible tenir en plantilla als millors professionals dels sector, fet que garanteix una qualitat excepcional en els productes, però, a més a més, treballen per a innovar i obtenir així noves solucions que s'adapten millor a les necessitats particulars que hom pot necessitar.Sulfat , Sulfat Ferros Monohidrat , Òxid de Crom Verd , Pigments per Pintures
Tots els productes que l'empresa comercialitza han hagut de passar estrictes controls de qualitat. Aquests es realitzen tenint en compte la normativa vigent que els regula. Al fabricar solucions tan específiques per sectors tan delicats com l'alimentació o la industria farmacèutica, fa que aquestes tasques de control siguin imprescindibles i garanteixin la viabilitat de comercialització de Antioxidants per Plàstic o qualsevol altre dels nostres productes.
Des de Proquimac agraïm la seva visita al web i l'animem a que continuï navegant a través d'ell per conèixer millor tot el que desitgi saber de Antioxidants per Plàstic. Si necessita realitzar qualsevol consulta relacionada amb els nostres productes contacti'ns i l'atendrem de forma personalitzada.

Pronox®Contratipos de las principales referencias utilizadas en el mercado: Fenólicos, Fosfitos, Tioesteres, Block Metal.
Visualizar tabla

No se encontraron productos que concuerden con la selección.