Colorants per Detergència+ info

Colorants per Detergència

Proquimac es una empresa especialitzada en la fabricació de Colorants per Detergència comercialitzant tot tipus de colorants i pigments utilitzats en diferents sectors com les industries del plàstic, alimentaries, farmacèutiques...
Proquimac va ser fundada el 1974 amb un clar objectiu: oferir al mercat una àmplia gamma de pigments i colorants. Actualment ofereix productes varis com Plàstic , Pigments Fotoluminiscents , Blau , Dispersions Pigmentaries per Gel Coat, Pigments , Beta Carotè , Sulfat Ferros Monohidrat , Xantofiles i Colorants per Detergència que tenen aplicació en diverses àrees de negoci.
Al llarg dels anys Proquimac es va afiançar en una posició preferents dins del sector gràcies a la qualitat dels seus productes. Aquest fet propiciar el creixement de l'empresa traslladant-se al 1997 a una nova Planta de 2.500 metres quadrats i 700 metres quadrats d'oficines. Aquestes noves instal·lacions han estat clau per a la fabricació de nous productes com Colorants per Detergència.
Des dels inicis l'empresa apostà per uns valors que es reflecteixen directament en els seus productes. Per l'empresa es imprescindible tenir en plantilla als millors professionals dels sector, fet que garanteix una qualitat excepcional en els productes, però, a més a més, treballen per a innovar i obtenir així noves solucions que s'adapten millor a les necessitats particulars que hom pot necessitar.Plàstic , Pigments Fotoluminiscents , Blau , Dispersions Pigmentaries per Gel Coat
Fabricar solucions per sectors com la industria farmacèutica o l'alimentació fa que l'empresa assoleixi un grau de responsabilitat major en la fabricació de tots seus productes com Colorants per Detergència. És per això que tots els productes comercialitzats han passat estrictes controls amb l'objectiu d'adaptar-los a la legislació vigent que regula el sector en el que s'aplica.
Des de Proquimac agraïm la seva visita al web i l'animem a que continuï navegant a través d'ell per conèixer millor tot el que desitgi saber de Colorants per Detergència. Si necessita realitzar qualsevol consulta relacionada amb els nostres productes contacti'ns i l'atendrem de forma personalitzada.

Colorantes sintéticos Conacert®: Colorantes solubles en agua recomendados para aplicaciones en detergencia industrial

Mostrando 1–15 de 27 resultados